Tröööött.

Nu sitter jag här, igen. Igår efter skolan åkte jag hem till elias, myyys! Satt uppe och kollade på film till typ tolv, sen fick jag massage av min pojk - underbaaaaaart. Sen var det dags och sova, och vi sov ända tills elva morgonen efter. mys! Framåt halv tre åkte vi in till stan, han för match, jag för stallet.
    Gick helt okej att rida. Känns verkligen som om jag har hittat "knapparna" på henne nu. Superkul! Sen när jag var klar i stallet så åkte jag hem och duschade, sedan på nästan en gång så började jag att möblera om. Så nu sitter jag i ett nymöblerat rum. jag vet inte om jag tycker att det blev bättre än vad det var förut, men det duger. och jag behövde lite nytt. Så det här fick duga, för tillfället.
    Nu på kvällen så har jag läst typ halva den där boken som jag skulle läsa. typ skitseeeegt, och nu är jag heöt tung i ögonlocken. Men jag insåg i fredags att den antagligen skulle vara utläst till nästa vecka. inte nästnästa. så ja, jag får väl ligga i lite.

Imorrn är det upp för hockeymatch vid 12, sedan direkt in till stan på julskyltning, och sedan har vi planerat att ta en fika och så innan vi kilar hem. åh, vad jag ser fram emot morgondagen. (bortsett ifrån att mina tår och min näsa kommer frysa bort i ishallen. men men det är sånt man får räkna med.)

Nu ska jag höra av mig till elias, sen ska jag sussa. Natti!


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback