gott & blandat.

nu ska jag alltså skriva ett inlägg om något som jag inte har en aning om vad det är. Jag fick bara för mig att skriva ett inlägg, utan att ha en endaste aning om vad jag skulle skriva.. Så nu får vi se vad jag kan få ihop.
    ikväll så hade jag hopplektion, och det gick faktiskt riktigt bra, allt flöt på och hon hoppade fint! fina frances! Så i helgen är det hopptävling. vet bara inte ännu hur högt jag ska hoppa, men det löser väl sig senare.

Så nu sitter jag här i sängen med datan i knät i mjukisar och sovtröja och har precis sett på the mentalist, och nu är det hells kitchen! Och juste jag msåte ju säga till lisa; att dina mjukisar har det hemskt bra hos mig, jag tror att de stormtrivs! :D haha!

Fram tills två veckor efter lovet från nu har vi en hel del. typ det här:
-matteinlämningsprov
-engelskaprojekt/redovisning
-historiaredovisning
-historiaprov
-biologiprov
-svenskabok utläst
typ så tror jag.. har säkert glömt något, och så kommer det säkert mer skit.

och på tal om lovet så kommer det bli helt underbart. det är två tävlingar inplanerade, kulkul! Sen är det ju tjejkväll, (så lisa, håll dig vid datorn på onsdagkväll, så ska vi se till att NSFJL kan snacka alla tillsammans igen!!) och så ska jag ägna helt sjuuuukt mycket tid åt min älskade pojke, och bara liksom ta det lugnt och mysa. LOVET KOMMER BLI UNDERBART! jag ska se till att det blir underbart! så det så.

imorrn ska jag en sväng på stan med frida. kommer bli riktigt trevligt, har ju inte träffat henne ordentligt sen i somras ju! och sist vi hade bestämt så blev jag sjuk, typ svininfluensan. Så nu ser jag verkligen fram emot det!! :)


idag på biologin så fick vi smaka på något äckelpäckelmedel som bara vissa kunde känna smaken av, såklart var jag en av dem, och det smakade som sånt där antibitmedel som man har på naglarna för att man inte ska bita på dem, eller kanske tillomed antibitmedel till hästen. USCH!!!

titta, det gick ju att få ihop en heeeel del saker i det här inlägget, även att det bara är en massa skit. men har ni kommit hela vägen hit ner, så älskar ni nog att läsa skit. haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback