Godmorgon!

Vet egentligen itne vad jag ska skriva. Men jag börjar inte förrän om typ två timmar. så man kanske borde plugga lite. Jag har faktiskt, om jag ska vara helt ärlig, inte skrivit någon svenska alls i helgen. Jag har liksom inte haft någon lust att sätta mig vid den stora datorn när jag har fårr den här... Jag har ju inte word och grejer på den här ännu, jag hejar fortfarande på Nicole. Hoppashoppas! Orkar itne betala massor med pengar för att få word. Fast det ordnar sig nog. :) Och så måste jag säga att internet har fungerat heeeeeeela morgonen!! i sisådär 40 minuter tillbaka. det är nog rekord tror jag!! Men vi ska ringa till Dell i eftermiddag ändå och kolla läget. Så det ordnar nog sig snart.

idag är det bara skola på schemat. först matte, kan bli lite roligt tror jag, sen är det Biologi, men då får vi ju skriva på svenskan, så den blir jag nog antagligen klar med då. Toppen. Desto mindre man måste jobba hemma desto bättre säger jag!!

Så nu sätter jag igång lite musik på Spotify och gör mig lite iordning. Och gu vad glad jag är över att allt verkar fungera igen! Kanske inte ens behöver byta ut något. Det hade ju helt klart varit det bästa!!

Juste, imorgon har jag sovmorgon! Typ underbart skönt!

Och förlåt att jag tjatar så mycket om min dator just nu, men det är liksom det som är det största som händer i mitt liv nu... haha. sjukt.



Hoppas att det inte har hänt något...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback