helvetes jävla oljud!

någon håller på och bygger här i någon av grannlägenheterna, och vem får lida? Jo, mitt huvud. Fan, jag hör ju inte ens vad jag själv tänker!!

Jaja, Idag i skolan så var jag väldigt effektiv faktisk.. Jag hann med att skriva klart nästan en hel redovisning om Francesco Totti på italienskan, och göra en fysiklabb och en fysiklabbrapport klart på fysiken. duktiga mig. Nu håller jag på att trycka in historiaredovisningen i huvudet tills imorrn. Jag kommer aldrig kunna det utantill tills imorrn. det är ju fan över 10 minuter... Jag vägrar göra mitt imorrn! Jag gör det nästa vecka istället, bara så att ni alla vet.

om 14 dagar och 18 timmar så är jag i england, och om ca 14 dagar och 8 timmar så får jag äntligen krama om min bästa Lisa igen! fyfan vad underbart. Jag längtar så mycket att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
    Men innan jag ska dit så ska jag och min bästa Frida till fastlandet och lyssna på Salem. underbaaart!

men frågan är hur jag ska ha råd till allting... jaja det ordnar sig. förhoppningsvis har jag lite pengar över när jag kommer hem ifrån London.. har jag inte det, så är jag körd ;) men då ska jag ju förhoppningsvis inte behöva köpa något mer förrän långt in i sommaren, så ja, jag klarar mig nog. i hope.

snart kommer även mitt MasterCard. yeey! hoppas att det hinner komma, och att vi hinner ordna upp allt med kontoflyttningar och såna grejer innan vi åker till England. Det hade ju typ vart bäst.

imorrn ska jag äntligen få vara med min älskling igen. jag har ju faktiskt saknat honom massor nu ju.

ikväll är det hoppträning. yeey! :D då får jag äntligen snacka lite skit med Johanna också :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback