Hungrig, smart(HAHA), och slut i huvudet.

Nu har jag blivit hungrig igen, jag åt mat för typ 1,5timme sen. lyckat. men jag är sugen på något gott. Undrar vad man kan hitta på för något kul... det lär sluta med att jag inte äter något alls istället. det enda jag är sugen på för tillfället är semlor och pepparkakshus. som tur är får jag det sistnämnda imorrn efter skolan! men nu.. har jag ingen aning. har noll fantasi. chokladpudding kanske?

Och smart är jag också. haha, eller inte. nej, smart är jag inte. Men jag känner mig lite halvbra faktiskt. För jag pluggar fysik, även att datorn står precis bredvid mig och lockar med både det ena och andra som är så mycket roligare än fysik. (okej, undantag nu då) Men det mest fantastiska är ju iallafall att jag klarar en massa uppgifter i fysikboken. FANTASTISKT.

slut i huvudet säger ju sig självt. så som jag ligger i. jag är ibland förundrad över mig själv. pluggar och pluggar och pluggar, för att få vad? joo bokstäver. sjukt. och idag har jag varit bra när det gäller plugg. varning! nu kommer om plugg. så sluta läsa om ni inte vill läsa skit. idag på matten ränkade jag tillomed av nästa veckas planering, och jag fattar, och det är skitkul, jag har kört biil, jag har skickat in min engelska, läst klart och gjort klart svenska frågor, och nu sitter jag och räknar fysik fysik fysik. jajamen. ibland så har man sina stunder. ibland.


faan vad kul vi hade. och faan vad vi ägde. jag saknar er <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback