7 juni.

idag vaknade jag alldeles för tidigt för att vara på min långa sovmorgon.. jag skulle inte ha gått upp förrän om ungefär en halvtimme eller så. men men sånt händer. ikväll, imorrn kväll och på fredagkväll jobbar jag. klirr i kassan, eller hur man säger. det är bra. för jag har inga pengar... inga alls faktiskt. och jag har inte ens ett kort att ta ut pengar med. så ja, det är skitsamma vilket som faktiskt.

och boxningen.. den måste vi vänta med tills i augusti :( typiskt! jaja. den som väntar på något gott...

annars då? någon gång den här veckan (lutar åt tisdag) så ska klassen iväg och grilla tillsammans. mys!

och elias kommer vara borta större delen av den här veckan, vilket suger! ikväll och imorgon, och sen fredag kväll - måndag eftermiddag. jaja. jag får försöka överleva ändå..

sen så måste jag faktiskt kila ut till sommarbetet någon dag och hälsa på min älsklingsknäppis. :) <3

och så har jag kommit på att jag bara hinner få min "lilla" lön innan vi åker till barcelona. katastrof! jaja, jag kanske kan få låna lite av mamma och pappa... annars får jag verkligen köra på lågbudget... fan. men jag hinner ju få en liten lön i juni för allt jag har jobbat i maj vilket är fem kvällar. och sen juli, vilket är någon kväll och förhoppningsvis 1½ vecka vanligt jobb. jaja, jag får se när jag får mitt schema, men min "stora" lön får jag ju inte förrän i slutet av augusti, typ lagom tills vi har kommit hem. haha, jaja. skitsamma. det ordnar sig alltid.

och idag lär jag få göra min matteredovisning i skolan. suger as! men det får gå. jag får ju ändå bara ett vg i matten så det spelar ingen roll ifall jag gör jävligt dåligt ifrån mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback