vart tog solen vägen?

jag som hade tänkt att jag skulle sola en stund innan jag skulle kila iväg för att hämta Elias. i tidningen häromdagen stod det ju att det skulle bli 20-25 grader och strålande sol. fan vad de lurar oss! jaja, vad gör jag istället då? ingenting, låst in mig på mitt rum, lyssnar på salem och försöker undvika min galna mamma som springer runt och vänder uppochned på hela lägenheten. hon storstädar tydligen. problemet är att nu städar hon så mycket så att jag inte kommer hitta någonting när hon är klar. jaja.

en annan grej som är bra med idag är att min kamera har kommit. yeey! :) så den ska vi iväg och hämta om en liten stund. som jag har saknat min lilla svarta kamera.

och vet ni? inatt typ klockan halv fem så vaknar jag av att det kliar något jävulskt, så självklart kliar jag tillbaka så att det bara blir ännu värre. jag hade fått ett myggbett på foten. faaan vad det kliade. så halv fem på morgonen sprang jag runt här för att hitta något som kunde lindra kliandet så att jag kunde somna om igen.   sen vaknar jag vid elva av att mamma dammsuger. jippiyey....

så nu ska jag göra ingenting i 2½ timme innan jag ska kila och hämta elias... kanske ska baka något? kladdkaka är alltid ett säkert kort. haha.

jag och mamma köpte förresten jordgubbar igår, och en bautastor vattenmelon. det måste nog vara någon sorts rekord på melon. den vägde typ 8 kilo eller något. haha. :D

nej, nu ska jag gå iväg med mina sopor, sen får det nog bli en kladdkaka. cya.

 


åhh älskade salem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback