rastlös.

jag har ingenting att göra, jag har redan läst alla bloggar och vart inne på alla sidor som jag är intresserad av... så nu sitter jag här och glor, äter lite godis och väntar på att klockan ska bli fyra. Mina hemska historiaböcker ligger här bredvid mig också, de ligger där och liksom hånar mig. För jag har ingen lust att göra min historia. även att det verkligen är på tiden snart att börja.. fyfan. men de får nog ligga kvar där de ligger ett tag till faktiskt...

vid fyra kommer bilen hem, (haha kul att "bilen" har börjat låta lite som en efterlängtad familjemedlem. haha.) iallafall, bilen kommer hem, så då ska jag åka och hämta upp Elias, och sedan åka hem till honom. Så det blir mys! Men jag kommer inte kunna stanna där någe länge, för klockan 6 ska jag vara på isola bella och äta med mamma och pappa. Typ fira att jag har tagit körkort. yeey.

Vid tio är det fest hos mikaela. Så dit ska jag också, en liten stund iallafall. Jag tar nog bilen dit förresten, så jag kör på hel-nyktert ikväll. jag är ju en sån som kan ha jäkligt roligt ändå. sådetså. Nej men det blir nog roligt! Det är väl större delen av klassen som kommer att vara där. så det blir rooligt :)

En annan sak som är väldigt bra (förlåt elias... :$) är att Elias hockey-säsong slutar på söndag. så då kommer jag antagligen, förhoppningsvis, få vara med honom mycket mera, för då är det inga träningar som hindrar honom. Underbaaaart. Men herregud vilken rastlös pojkvän jag kommer att ha, och gissa vem som kommer vara tvungen att underhålla honom? joo, jag. haha. men det har jag iofs ingenting emot. det blir bara mysigt, och roligt. sötnöt <3

och snart är det looov. fast mitt lov kommer att vara fullt med plugg :( fyfan. jag vill inte. men jag är så jävla illa tvungen... iallafall minst 2 hela dagar kommer att gå åt till engelskaprojektet som det ser ut nu. Visst, det blir väl lite roligt eftersom det är Ellen, Ellen och Nicole som är med, men det hade vart sjukt mycket roligare ifall det hade vart vi, utan ett jävla engelskaprojekt också. jaja. känns ju iallafall bätter än förra gången. så ja. vi får väl se hur detta slutar denna gång. kan ju inte bli värre än förra gången iallafall. faktiskt.

och mina jättefina födelsedagsblommor som jag fick av elias har nu vissnat. :(

jahaja, nej om jag kanske ska äta upp tårtan som står i kylen och hoppas på att mamma kommer hem snart, så att de hinner handla innan fyra, för annars måste jag ju åka själv ut till Elias,.. utan en Elias i bilen menar jag. jaja. seeyah.


ohyeah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback