...

jag tänkte bara berätta lite kort att jag har smått prestationsångest. eller nja, det är mer bara ångest. hah. jag kommer få ett endaste litet sketet mvg den här terminen. kul liv. aaah. och jag har tråkigt, och ingenting att göra. även att jag egentligen har massor att göra. bredvid mig ligger mina matteböcker uppslagna, på golvet ligger fysikböckerna, i datorn ligger mitt halvskrivna historiaarbete och i bakhuvudet och klumpen i magen tyder på engelskanationella imorrn.. fyfan. jag kollar på 2½ men istället. en sååå mycket bättre idé.

och juste. JAG ÄR I GALET BEHOV AV PENGAR! typ pank. mer än pank. så, jag funderade nästan på att göra en välgörenhetsgala till mig själv. nja kanske inte.

idag har jag även jobbat. och nu för tiden har jag väääärldens mest softa jobb. jag åker runt i en gul liten bil och hämtar lite post och lite paket, åker till posten och lämnar av det, sen åker jag och hämtar lite mer post. sen slutar jag. och detta gör jag i 2½ timme, med bra musik i högtalarna och 111:-/h. naajs. problemet är att min lön inte kommer förrän om typ huuuur länge som helst. och som sagt, jag skulle behöva pengar nuu. på en gång...


nej, nu ska jag återgå till mitt , ja, min ångest, mitt ignorerande av plugg, och ja..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback