looov.

Åh vad jag älskar loov! Helt underbart. Någon behöver bara berätta för mig att jag har lov, så kopplar min hjärna och kropp ifrån på noll och ingenting. Det är helt galet skönt, men lite jobbigt också, för jag orkar inte göra någonting alls. Hela helgen har spenderats med min underbart fina pojkvän, först hos mig, sen hos han, och sen hos mig igen. Jag har två hem nu för tiden. Jag känner mig nästan mer hemma hos honom än vad jag gör hos mig.

Så idag ska jag helst ta mig iväg till stallet innan kvart över tre, då jag ska jobba lite i två timmar. brabra. pengar behöver jag. i massor! (eller, vem behöver inte pengar i massor, typ jämt?)

Nej men iväg till stallet tycker jag att jag ska ta mig iväg till, jag har ju inte vart där på hela helgen juuue! plus att jag ska sälja lite grejer, och måste då ta kort på lite grejjs jag har i skåpet. Hoppas jag får allt sålt, jag använder det ändå inte, och då ligger det ju bara och tar plats, så då kan ju lika gärna någon annan använda sakerna, tycker ju jag dåra.

Så om någon är intresserad av en blå victor hugo-kavaj, ett hoppspö, blåa fleecelindor eller en svart lädergrimma, så kan ni hemskt gärna få höra av er till mig!

Annars då? jo , jag har i princip bestämt mig att jag ska köpa en systemkamera. En nikon D3000. Jo, men jag har nog bestämt mig, det har jag. för pengarna har jag. (tjänade ju 500 spänn igår bara sådär, på egentligen ingenting alls. bra av mig där.). Nu ska jag egentligen bara ta tummen ur arslet och beställa den, svårare än så är det ju inte..

Boka båtbiljett borde jag göra nu också, kan ju faktiskt göra det nu, när jag ändå kommer ihåg det menar jag. Och jag och Elias beställde biljetter till globen igår. (jaa, jag var tvungen att berätta för honom...) så vi har superduperbra platser, och vi kommer se allting i väldigt nära perspektiv. najs. hoppas djurgården vinner också, annars blir jag ju fan ledsen.
fin :)
förresten så är det jul snart. nästan exakt två månader. sisådär minus en dag bara.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback