jag hatar rubriker.

Igår struntade jag i att gå ut med mina vännor för att jag blir bara sjukare och sjukare, och jag MÅSTE vara frisk nästa helg. det är ju mitt allra sista KM.. då måste jag ju prestera mitt bästa för att kunna avsluta på bästa sätt liksom... det är lite ångestfyllt det dära... jaja.

i fredags hade vi klasskväll, och jag hade sjukt kul. vi spelade twister, med andra ord, vi snackade en massamassa skit, vi åt chips, alla skrek och hoppade upp i sängen på mindre än en sekund när det kom en GIGANTISK spindel gående över golvet. När nästan alla hade gått bestämde sig jag, fabian och viktor oss för att gå ut och palla äpplen (sisådär halv ett på natten, i innerstan). haha det var sjukt kul.

om en stund så ska jag iväg till stallet för att rida för joel. så jag kommer vara döööööööd sen. men det är ändå bra. hon blir ju så jäkla fin. så idag + dressyrlektion på tisdag + rida för joel på fredag igen, så kommer det nog bli fint inför KMet på lördag. shit vad nervös jag blev nu kände jag. haha. det var länge sen jag tävlade nu ju...

jaja.
fiina hästen
fiina vänner, i fiina barcelona
min fiina pojkvän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback