min mamma är snääääll.

Jahaja, då är jag här igen. Så jag tar och börjar med att redogöra lite plugg. Jag har vart duktigt idag, eller ja, skitseg dag i skolan där CAD-tekniken sög, för ingenting ville göra som jag, och programmet protesterade gång på gång på gång. Sen var italienskan segare än segast. men några skratt på matten var det ju iallafall. och min pojk fick jag se ett antal gånger under skoldagen. Fick även prata lite med frida och matilde, kuul! så nu ska jag antagligen leka (okej, middag och utgång. haha) med dem nu i helgen. kulkul! :)


Så har jag pluggat kemi ända sen Elias gick härifrån, så nu har jag gjort en liten sammanfattning och kollat igenom lite blandade grejer. men jag känner mig ändå bra, vadå, provet är ju inte förrän på fredag?!


(och matten, den försöker jag förtränga så gott det går...)




Sen är min mamma snäll, eller det är såhär (från början lite kort). mamma tyckte inte att mina skor dög till friskis eftersom de inte hade tillräckligt med dämpande sula fram och dittendatten. Och jag sa att mina dög alldeles utmärkt, eftersom jag inte direkt har pengar för att köpa ett par nya gympaskor för en tusenlapp, när jag redan har ett par. Så nu ska hon tydligen köpa ett par åt mig, och ingen tackar väl nej till nya skor, även om det handlar om ett par gympaskor? :D


och sen, till sist. min mobil har kommit tillbaka nu. så ska hämta ut den imorrn, håll tummarna för att den är lagad nu!


ohyeah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback