onsdag.

någon som har en idé till ett projektarbete till mig och mina vänner? vi fick ju avslag på vårt, så nu måste vi ju hitta på ett helt nytt. kul liksom..   vi har funderat en hel del på choklad, men det kommer bli hemskt svårt att få ihop ett bra projektarbete utav det.. men men det löser sig nog snart. hoppas jag...

annars då? skolan börjar rulla igång, och nu är det fullt upp i mitt liv igen. det är myyyycket som ska hinnas med. men jag gör mitt bästa. men jag känner att jag har sovit något fruktansvärt dåligt de senaste nätterna. men men. Så nu när jag har skrivit klart det här så ska jag fixa i ordning mina naglar, vilket jag inte har gjort på mycket mycket länge. Sen blir det plugg plugg och plugg (kemi, matte och astronomi), fram tills ungefär halv fyra, då Elias hämtar upp mig och vi åker hem till honom. MYS!

nu i helgen blir det klassfest på fredag (antagligen iallafall), och utgång på lördag, rida för joel på söndag. och helst så ska jag hinna plugga, rida på lördagen, vara med min pojkvän, gå och träna på friskis, sova och äta också. haha. men det blir nog bra.

sen så är det massor med tävlingar på gång nu, KUL! det är dressyr KM nästa helg, cm-hoppning helgen efter det, och WRK hopptävling veckan efter det. yeey. jag måste ju verkligen passa på nu innan hon blir alldeles för tjock min fina fina häst!

nej, dags att ta tag i livet lite nu. herå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback