på små rosa moln

det är ofattbart,. helt sjukt. underbart. men helt sjukt. helt fantastiskt, men sjukt. fan vad jag älskar dig!

imorrn. imorrn is the big day. haha okej, nu lät det som om jag skulle gifta mig eller något, men allihopa kan nu pusta ut, för det ska jag inte. MEN! det är fan nästan näst intill det. jag och min finafiiiinafiiiiiiiina pojkvän firar hela två år tillsammans imorrn. TVÅ ÅR! det är liksom 24 månader. 730 dagar, prick! (det har väl inte vart skottår något av de här två åren?) jaja. det är ju sjuuuuukt! men galet underbart.

jag är så lycklig, jag kan knappt bärga mig. det känns som om jag fyller år eller något, fast bättre. så vi ska iallafall mysa bara han och jag hela kvällen, vi ska äta på isola bella och bara vara vi. du och jag. vi. oss.


tänk att han har stått ut med mig i hela två år. det är liksom.. en åttondel av vårt liv. sjuukt! men iallafall. att han har stått ut med alla mina bra dagar, konstiga dagar, dåliga dagar, knäppa dagar, ledsna dagar. Jag har vart lyckligare än någonsin de här två åren med dig. Jag har hittat mig själv, växt och utvecklats tillsammans med dig. jag kan faktiskt tillochmed säga att jag kan dig i princip utan och innan nu. jag kan bara se på ditt ansiktsuttryck och se vad du känner.

fan vad jag älskar dig! och shit vilket sentimentalt och överdrivet puttinuttigt inlägg det här blev. men jag tycker om att vara riktigt överdrivet puttinuttig. det är nog min grej. och nu måste jag svära igen. faaaan vad jag älskar dig! <3


ELIAS TYSK


så, då skrev jag allt det här puttinuttiga idag istället för imorrn, kände att det var bäst, då jag kommer vara ännu mera puttinuttig och hög på kärlek imorrn än vad jag är idag.







jag kan inte hjälpa det, men jag älskar dig. och du lyser verkligen upp min vardag. Tack för att du finns, och tack för att du är med mig! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback