Godmorgon/Godnatt!

Nu tänker jag sova, och jag har även planerat att ta en riktigt ordentlig sovmorgon imorrn. Ligga i sängen jättelänge, för att sedan gå upp och äta en lång frukost.

Sen ska jag iofs städa i princip hela dagen, skön invigning på lovet... hah! Nej men det behövs verkligen, så det blir bra. Kanske att man hinner ta en runda med kameran imorrn också ifall det är fint väder. hade ju iallafall vart roligt!

och så är det ju det här med om man ska gå ut eller inte imorrn... det lutar ju åt att jag inte ska gå ut, eftersom det vekar som om alla är ute ikväll pga håkan. Då känns det ju ovärt att gå ut imorrn, fast det är ju lönehelg. Jag får nog helt enkelt fundera under morgondagen. Men som sagt, det lutar faktiskt åt att jag stannar hemma.


<3

Kommentarer
Postat av: lovisa

http://lovis-a.devote.se/blogs/8366122/taevling-iphone-skal.htm#WriteComment - http://lovis-a.devote.se/blogs/8361877/taevling-veda-lila.htm#WriteComment

va med & tävla om iphone skal eller hälsa&skönhets tillbehör. om ni vill se mina andra tävlingar som kommer är det bara ni lägger till mig på bloglovin!

ha de bra, kram

2011-02-26 @ 02:41:12
URL: http://lovis-a.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback