Något jag tycker om? eeeeh ja!

I morgon, fina fina torsdag. Då är jag, Sofie Johansson, ledig. fyfaaaaaaaan vad skönt! vad står på min "to do list" då? ehhh, typ ingenting. Först och främst så ska jag sova precis så länge jag känner att jag vill och behöver. Sen ligga kvar i sängen och dra sig i typ en timme till, bara för att jag vet att det är så många andra som är i skolan just då. Häääärligt! Sen så ska jag i och för sig göra lite projektarbetejobb, men det är inte så överdrivet ansträngande, och jag behöver inte göra överdrivet mycket heller, så det är ju lugnt. 

På eftermiddagen så ska jag faktiskt, hör och häpna, till friskis. Nu när jag har haft mitt jul-uppehåll i faktiskt exakt tre månader i morgon. Därför ska jag fira det med att gå dit, dö, få massor med träningsvärk och typ svettas ihjäl. fyfan! Men ändå ska det bli lite skönt, att börja röra på fläsket igen. Hah! (När till och med min mamma går fram till mina kompisar som är på friskis och ber dem att dra med mig dit igen, DÅ har det fan gått för långt!)

I morgon annars då? Om det blir fint väder så ska jag pallra mig ner till ringmuren, till havet, till hamnen med kameran i högsta hugg och försöka få några vettiga bilder. Helst någon till framsidan på vår bok. Hade vart najs ifall man kunde knäppa av en sån bra bild. Ingen chans dock. Jag lär bli utkonkurrerad av Louises syrras asgrymma bilder. Tusan också! Men värt ett försök är det iallafall.

Sedan på kvällen kommer min fina pojkvän förbi och spenderar natten här. Mys!

Bild tagen ifrån pendeltåget mellan Stockholm och Nynäshamn i förbifarten.
Nikon D3000 + Nikon AF 55-200/4-5,6G DX ED VR AF-S
Inställningar: s1/1600 f4 & ISO400

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback