Städa städa varje lördag, och så varje jul, det tycker jag är kul.

Nu har jag kommit upp ur sängen, ätit frukost och fått på mig min OnePiece. Underbart! Så nu är det bara att sätta igång och storstäda! Inte överdrivet roligt, men verkligen behövligt. 

Inatt drömde jag ytterligare en mardröm om studenten... Haha, helt sjukt. Men det har säkert med att göra att studentmössorna, och allt det där cirkulerar runt nu. De börjar dimpa ner med jämna mellanrum i folks brevlådor... Jag vill också ha min mössa!!!! Och jag pratade precis med pappa om det, och han sa att det är "varubrev" så de skickas vidare från posten till olika affärer där folk får ta ut dem. Därför är det så bra att jag har pappa på posten, så han ska fixa att mitt paket dimper rätt ner i brevlådan, så slipper det ta lite extra tid, jag slipper gå till affären för att hämta ut det och så slipper mitt paket bli misshandlat på vägen till affären. Toppen juu!

Ikväll kanske det blir creperiet med fina vänner, men vi får se lite hur det blir med det... Trevligt och mycket gott hade det blivit i varje fall!

Nej nu ska jag sätta igång min WTAI-lista på Spotify och börja städa. Hörs senare!


snälla snön, försvinn är du snäll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback