Söndag.

Igår var det meningen att jag skulle gå ut, hade köpt förköpsbiljett och allt, men när det väl kom till kritan så var jag så galet jävla otaggad att jag inte gick, och inte fick min biljett såld. Synd. Men det var värt det. En hemmakväll med Elias, med godis mys och film var värd dem pengarna. 

Igår var det även hockeymatch, och dem vann mot serieledarna, bra gjort! Sen att Elias fick en blåtira, ett jack över ögat och skrubbsår på armbågen är en annan historia. Lite synd var det allt om han. Men duktiga var dem!  Sen tycker jag synd om motståndarnas målvakt som typ dog, eller okej hans ben eller något korsband eller något gick av.... men det såg ut som om han dog. Så ja, jäkligt synd om han var det!

Så var jag införbi stallet en sväng och klappade lite på min tjockishäst, och sen så fick hon några äpplen, så att hon kan bli ännu tjockare! :)

Idag blir det hockeymatch, och jag har fått med mig både Frida och Nicole, yeeey på det! Och efter det så ska jag till stallet, och förhoppningsvis rida. (om jag får in tjockisen från hagen, vilket inte är någon garanti..).

men nu ska jag hoppa in i duschen, och packa ihop mina ridkläder.
Jag skulle vilja ta med mig kameran till ishallen idag. men jag tror inte att jag vågar, det är en viss nr 16 som inte kommer gilla det. så jag får hoppa det för den här gången...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback