Fullt upp idag, men ändå inte...

Idag känns det som om jag har gjort hur mycket som helst, men när jag sedan funderar på vad jag har gjort, så inser jag att jag typ inte gjort något... Där ser man!

Men iallafall, så var jag i skolan i drygt 1,5h och bara labbade lite, vilket var sjukt skönt! Sedan fixade vi lite med projektet, och ja, den är klar nu. Vår fina lilla bok.

Så åkte jag hem, och huxflux helt oväntat ringer Elias på dörren och klampar in. Så vi myste framför tvn hela eftermiddagen fram tills vi lagade lite mat, och jag sedan var tvungen att bege mig till stallet.

Och idag i stallet.. Spännande upplevelse må jag säga! För Frances är ju för tjock nu för att gå någe mera, så nu ska jag rida en ny polle i stallet. Och den här har precis kommit till stallet och hon är hur mager som helst, lite unghäst (tror jag), och sådära. Så jag var lite nervös att det skulle bli katastrof, men det gick finfint. Hon var vinglig och sådära, men det var ju väntat. Hon orkade inte heller överdrivet mycket då hon inte är riktigt igång ännu. Men jag kände att det fanns något lovande där under ytan, så det blir spännande att jobba vidare på det här och se hur det artar sig! :)

Men Frances är fortfarande min bästa. Tänkte så ni inte får något om bakfoten... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback