Godkväll där ute i lördagsnatten!

Sorry för dålig uppdatering, men jag har hängt med min pojkvän hela dagen. Igår så kom han hit efter jobbet och vi beställde pizza, åkte och handlade lite, och hämtade min mobil. (jaaaa den har kommit!!!! men jag får typ inte använda den förrän jag fyller år, eftersom det är en födelsedagspresent. Men det är nog lika bra det egentligen, för jag måste plugga helt okej mycket den här veckan, eftersom vi har ett ganska stort prov på fredag, allt om hjärnan och lite till. Plus att vi måste bli klara med vår bok den här veckan! Plus att helgen blir lite stressig med bakning av tårtor och kakor, och lagning av mat till typ 10 pers. ja, så det är nog lika bra att jag får vänta tills mitt liv haar lugnat ner sig lite. haha! (världens längsta parantes.))

Sen idag har vi legat och degat i sängen på morgonen och kollat på den lilla sjöjungfrun och kalle anka. Sen framåt tolv gick vi upp och åkte hem till Elias. Där gick vi ut på en lååååångpromenad vid havet, ner till hamnen och runt lite varstans på själsö. Men det var mysigt, och hör och häpna, solen värmde!!! Dock blev det lite kallt emellanåt eftersom det blåste ganska mycket.

Nu ska jag kolla igenom bilderna från idag, sen ska ni få se några av dem. Men först måste jag installera lite uppdateringar på datorn.


puffen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback