Hallojj!

Nu sitter jag här igen, och insåg precis att det är den 1 mars idag. Hur sjukt!?

Men idag har det varit en mycket trevlig dag, och trevligare kommer den bli! Som sagt så kilade jag ut till Nicole förut idag och det bjöds på det mesta. Blåbärsscones, ananaspaj, kladdkaka, choklascupcakes och allt vad det nu mera var. Som tur var sa Elias igår att "vi har undantag på vårt nyttiga löfte om någon bjuder på det." Ohhyeah, tur för han att han sa det igår och inte typ som idag. Även om jag faktiskt var duktig och åt bara en cupcake och en liten liten bit kladdkaka och sen bara scones. Och scones är ju faktiskt relativt nyttiga!

Sedan kilade jag till stallet och borstade lite på min häst och såg till att hon fick lite morötter att äta på :) det är hon värd min fina häst!

Och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Och efter det ska jag kila ut till Hogrän där jag ska prova lite på min balklänning. yeey! Iofs sa hon att det "är den mest tråkiga, men den mest nödvändiga utprovningen". Men det gör ingenting, det ska bli roligt att få se att den börjar bli en klänning, och inte bara en klänning på en bild. Underbart!

Sedan kommer även min fina Elias hit och sover. Supermys! kanske att vi ser en av filmerna vi hyrde häromdagen?


min finaste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback