Katastrof till studentmöte.

Japp nu är jag här, efter en katastrof tll studentmöte. Men men, lite redde vi väl ut, föräldrarna lär se oss som ett gäng förvirrade själar, och ja. Men det blir nog bra tillslut skulle jag tro.

Men iallafall, helgen. Helgen som var underbar!
Fredag - det äckliga biologiprovet var äntligen över, och fysiklabbrapporten äntligen inlämnad. Jag skjutsade ma och pa till flyget. Jag och Elias handlade mat för över 1200:- och vi bakade tårta runt elva på kvällen. haha!

Lördag - jag vaknade tidigt så jag kilade till stallet och red min fina lilla tjockis för alldeles sista gången. Känslosamt, eh ja. Sedan åkte jag hem, duschade och åt en lång frukost med Elias som då precis hade vaknat. Sedan hade vi inte så mycket att göra så vi satte oss och vek olika servettvikningar till kvällens middag. Det vart skjortor, svanar, stjärnor, musslor och jag vet inte vad. Men skojjigt var det. Sedan började klockan bli mycket, så vi gjorde klart tårtorna, gjorde oss i ordning och lagade mat i full fart i säkert en timme och blev precis klara innan alla dundrade innanför dörren. Och vilka presenter de hade med sig. Alla hade så mycket kärlek i sig att jag blev helt varm. Tack så jäääkla mycket allesammans! Det blev en mycket trevlig kväll, och en grym utgång. Mina vänner är bra dom!

Söndag - som förövrigt var min födelsedag. jag och Elias åt frukost i sängen och sedan var det dags att börja städa lite. Och det blev en lugn födelsedag med tårta-ätning säkert fyra gånger och bara lite mys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback