Sommarfeeling.

Bara för att jag är så inåtihelvete trött på vintern nu så har jag börjat handla vår och sommarkläder. Helt underbart! Igår fick jag nämligen hem jeansjackan från river island, och så var jag även en sväng på stan innan jobbet. Då inhandlade jag en ny bikini. En persikofärgad från H&M. Jättefin, så jag kunde inte låta bli att köpa den, även att jag hade lovat mig själv att inte köpa något mera nu på ett tag... haha. Men nu ska jag inte köpa något mera på ett tag (efter att jag har införskaffat mig nya klädhängare, såklart). 

Och så ber jag om ursäkt, jag har inte hunnit och det har inte heller vart något toppenljus, så jag har inte tagit några fler foton, och inte heller på frukterna som jag lovade tidigare i veckan. Jag väntar på ljuset helt enkelt! Fast nu har jag kommit på ytterligare ett tema som jag ska försöka gestalta. De sju dödssynderna. Det blir ett intressant uppdrag, men svårt. Så ja, ni lär få vänta ett tag innan jag lägger upp dem här. (om jag nu lägger upp dem här, det beror lite på hur de blir i slutändan.)

Jaja, nu måste jag ringa mamma och berätta vad hon ska köpa på IKEA åt mig, och sen måste jag hoppa in i duschen innan Elias kommer hit. 

En sån här bikini, med matchande underdel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback